TIM: Workshops & Teambuilding

Doelstelling

Het doel van de TIM (Together In Music) training is om mensen in groepsverband (min 10 -max 1000!) het plezier van het samen muziek maken te laten ervaren en daarmee tevens de harmonie tussen die deelnemers te bevorderen.

Dit wordt gedaan met behulp van de "blues-harmonica",een zeer eenvoudig en doeltreffend blaasinstrument,waarop GEEN foute noten gespeeld kunnen worden!

Teambuilding en Solo-spelen

Naast het verstevigen van het groepsgevoel (Teambuilding) wordt ook aandacht geschonken aan individuele kwaliteit in de vorm van "Solo"-spelen (1 deelnemer voor de microfoon onder begeleiding van piano of Band). Hierbij begeleiden de overige deelnemers de solist met akkoorden op de bluesharmonica,altijd garant staand voor een knallende finale!

Duur

De training duurt 1 tot 3 uur,mede afhankelijk van de groepsgrootte en kan als leer- en ontspanningselement ingevoegd worden tijdens seminars ,bijeenkomsten, feesten en bedrijfsevenementen etc.

In Nederland of buitenland

De TIM-traing kan zonodig ook buiten Nederland gegeven worden in het Engels, Frans of Duits.

Neem contact op

Informatie over kosten e.d.? Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 06-53266584

Cart

The cart is empty

Login/logout

Go to top